Asiantuntijaksi Savoniaan

Haluatko toimia asiantuntijanamme?

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää sosiaali- ja terveysalan tilaus- ja täydennyskoulutuksia, jotka tarjoavat alan ammattilaisille mahdollisuuden lisätä ja kehittää osaamistaan.
 
Oletko sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, kouluttaja tai asiantuntija, ja haluaisit tarjota osaamistasi käyttöömme? Onko sinulla valmis koulutusehdotus, tuote tai palvelu, joka voisi sopia tarjontaamme?
 
Ota yhteyttä!
 
Koulutussuunnittelija
Riikka Tähtinen
p. 044 785 6056 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Asiakkuuspäällikkö
Seija Taattola
p. 044 785 6471 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
SAVONIA
Savonia on monialainen ammattikorkeakoulu, jonka päätehtäviä ovat koulutus, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) sekä palvelutoiminta ja jatkuva oppiminen. Savonian vahvuutena on asiantunteva henkilöstö, ajanmukaiset oppimisympäristöt, monipuoliset harjoittelumahdollisuudet sekä vahva työelämäyhteistyö.
Savonia kouluttaa osaajia kuudella eri koulutusalalla. Koulutukset tarjoavat mahdollisuuden opiskella amk- tai yamk-tutkinto päiväopiskeluna tai työn ohessa sekä joustavasti Avoimessa ammattikorkeakoulussa. Lisäksi Savonia järjestää erikoistumiskoulutuksia ja täydennyskoulutuksia. Savonia palvelee ja kehittää Pohjois-Savon elinkeinoelämää muun muassa kouluttamalla asiantuntevia ja osaavia työntekijöitä ja asiantuntijoita yritysten palvelukseen.