Tilauskoulutuksiin

Tilauskoulutukset

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille monipuolisia tilauskoulutuksia. Sisältöjä voidaan muokata asiakkaan omiin tarpeisiin soveltuviksi. Tutustu vaihtoehtoihimme ja kysy lisää!

Työyhteisön kehittäminen työnohjauksen keinoin
Työelämän muutokset, pirstaleisuus ja työnkuorma haastavat työntekijöiden ja -yhteisöjen hyvinvointia ja jaksamista. Työnohjaus mahdollistaa tarvelähtöisen ja ennaltaehkäisevän kehittämisen yksittäisten työntekijöiden, ryhmien ja työyhteisön kanssa.
Lue lisää esitteestä ja tutustu työnohjaajiin.

Lightfulness Työssä -valmennus™
Työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen satsaamalla saadaan kuin sivutuotteena myös organisaation tuottavuus parantumaan (Hakola L. 2016). Useimmiten organisaatiot keskittyvät kuitenkin toiminnassaan tavoite- tai ratkaisukeskeisyyteen.
Lue lisää esitteestämme!

Työelämän muutos
Muutos työpaikoilla on tullut jäädäkseen. Muutoksia on erilaisia ja ne tapahtuvat usein – yksittäin tai yhtä aikaa. Yksi seikka on yhteinen muutostilanteissa – muutoksen läpivientiin tarvitaan kaikki mukaan. Kukaan ei pysty siihen yksin. Tilaa työyhteisöllesi juuri teidän tarpeisiin räätälöity koulutus.
Lue lisää esitteestämme!

Erityisen ihana – ihanan erityinen luokassani
Onko luokassasi ihanan erityisiä oppilaita, joka tuo arkeen haasteita? Kenties heitä on monta samassa luokassa? Kaipaatko työkaluja tuntien tai yhteisen ajan ja ohjaamisen soveltamiseen ja rauhoittamiseen? Koulutus tarjoaa välineitä ja keinoja tukea tarvitsevan lapsen toimintakyvyn, tuen tarpeen arviointiin sekä tuntien toiminnallisuuteen. Lisäksi koulutuksessa käsitellään keinoja yhteistyöhön lapsen, lasten perheiden sekä muiden toimijoiden kanssa. Koulutus on suunnattu esikoulu-, ja ala-asteikäisten lasten kanssa toimiville.
Tilaa työyhteisöllesi juuri teidän tarpeisiin räätälöity koulutus.
Lue lisää esitteestämme!

Lapsen ja nuoren turvallinen kohtaaminen ja hallinta  kasvatuksen ammattilaisille
Tilaa koulutus työyhteisöllesi ja hankkikaa ammatillisia ja yhteisöllisiä keinoja lapsen ja nuoren turvalliseen kohtaamiseen ja hallintaan vaativissa kasvatustilanteissa. Lisäksi tämä koulutus antaa valmiuksia lapsen ja nuoren aggression havaitsemiseen sekä ymmärtämiseen, tilanteiden hyvään ennakointiin, hallintaan sekä selvittelyyn. Lue lisää esitteestämme.

Sosiaalisen median koulutukset yrityksille ja yhteisöille
Sosiaalisen median avulla helpotat työntekoa sekä edistät yhteydenpitoa ja markkinointia.
Tutustu esitteestämme tarjolla oleviin kokonaisuuksiin ja tilaa itsellesi tarvittavat osiot!

Mentorointi sosiaali- ja terveysalan työyhteisössä
Koulutuksen avulla kehität työyksikköä oppimisympäristönä sekä mentoroinnin ja opiskelijaohjauksen käytäntöjä ja ohjaustaitoja.
Lue lisää esitteestämme!

Simulaatiokoulutukset
Simulaatio-oppiminen edistää osaamista motivoivasti ja turvallisesti aidoissa simuloiduissa tilanteissa. Koulutuksia järjestetään Savonian Simulaatiokeskuksessa Kuopiossa.
Lue lisää esitteestämme!
Tutustu Simulaatiokeskukseemme

Ravitsemusluennot
Tilaa kauttamme omiin tarpeisiisi suunniteltu ravitsemusluento, joka sisältää katsauksen päivitettyihin ravitsemussuosituksiin ja käytännön vinkkejä suositusten soveltamiseen.
Tutustu sisältöihin esitteestämme

EA-koulutukset
Anna meidän räätälöidä ensiapukurssi juuri teidän yhteisön tarpeisiin. Kurssit voivat olla eripituisia ja sisältöisiä ja niissä voidaan voidaan painottaa esim. lasten, veneilijöiden, vanhusten ensiapua tai esim. sähkö-, ravintola-, ja vanhustyön erityispiirteitä.
Tutustu sisältöihimme esitteessämme

AVEKKI-tuoteperhe
Tilaa kauttamme omiin tarpeisiisi suunniteltu Yhteisökävely, AVEKKI - väkivallan ennaltaehkäisy ja hallinta -koulutusta tai Vierellä,  aidosti läsnä - työntekijänä tehostetun läsnäolon tilanteissa -koulutus.
Tutustu sisältöihin esitteestämme

Kysy lisää, kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista!

Terveysala Kuopio
Riikka Tähtinen
Koulutussuunnittelija
044 785 6056
riikka.tahtinen@savonia.fi

 

  Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous

Nimi:*
Sähköposti:*
Yritys:*
Paikkakunta:*
Koulutuksen kohderyhmä ja laajuus:
Kerrotko lisää: