ELVYTYS shutterstock 530071255 es everkkosivulle 800x500 png

Ensiapukoulutukset

Tilaa kauttamme yksilöllisesti suunniteltuja ensiapukursseja!

Anna meidän räätälöidä ensiapukurssi juuri teidän yhteisön tarpeisiin. Kurssit voivat olla eripituisia ja sisältöisiä ja niissä voidaan voidaan painottaa esim. lasten, veneilijöiden, vanhusten ensiapua tai esim. sähkö-, ravintola-, ja vanhustyön erityispiirteitä. Kouluttajamme ovat terveysalan opettajia ja kokeneita ensiapukouluttajia, jotka ovat saaneet kiitosta mm. käytännönläheisyydestä, ytimekkyydestä ja monialaisesta asiantuntemuksesta. Kurssimme ovat SPR:n vaatimusten mukaisia ja jokainen kurssin suorittanut saa itselleen SPR:n ensiaputodistuksen. Koulutukset voidaan järjestää tilaajan omissa tiloissa tai Savonia –ammattikorkeakoulun tiloissa Kuopiossa, Iisalmessa tai Varkaudessa. Yritysten on mahdollista hakea kursseistamme KELA-korvausta.
Lue lisää esitteestämme

EA-koulutukset   
* EA 1 ensiavun peruskurssi (16 t)
* Ensiavun kertauskurssi (4t)
* Hätäensiapukurssi (4t)

Kursseja voidaan painottaa esimerkiksi seuraaviin aihealueisiin:
* Veneilijöiden ensiapu
* Ravintolatyö
* Sähkötyö
* Hätäensiapu iäkkään asumis- ja hoivaympäristössä
* Hätäensiapu lasten parissa työskenteleville
* Hätäensiapu kotipalveluyrityksille Hinnat alk. 435 € + alv 24% (100 km säteellä Kuopiosta, 4 t koulutus)

Kouluttajat
Kouluttajamme ovat ammattitaitoisia, kokeneita ja innostavia ensiapukouluttajia, joilla on useiden vuosien kokemus ensiapukouluttajana toimimisesta sekä ensiavussa työskentelemisestä. Kouluttajamme toimivat myös terveysalalla hoitotyön opettajina Savonia-ammattikorkeakoulussa. He ovat saaneet paljon kiitosta käytännönläheisestä opetustavastaan, ytimekkyydestä, kohderyhmän huomioimisesta ja monialaisesta asiantuntemuksesta.

  • Riitta Turjamaa, ETK, lehtori, hoitotyö, laaja osaaminen myös vanhustyöstä
  • Petri Tuovinen, EKT, lehtori, hoitotyö, akuutti- ja ensihoitotyö
  • Jussi Vainionperä, ETK, lehtori, hoitotyö, akuutti- ja ensihoitotyö
  • Heli Jyrkinen, ETK, lehtori, hoitotyö

Työnantajalla on työturvallisuuslain 46 §:n nojalla velvollisuus huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla. Työnantajalle korvataan sairausvakuutuslain (13 luku) perusteella ensiapuvalmiuden ylläpidosta aiheutuneet tarpeelliset ja kohtuulliset kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat työnantajan palveluksessa oleville työntekijöille järjestetyn ensiapukoulutuksen kustannukset sekä työnantajan työterveysasemalle tai valvottua ensiapua varten työpaikalle hankittujen ensiapuvälineiden kustannukset. Korvaamisen edellytyksenä on, että työpaikan työterveyshuollosta vastaava ammattihenkilö (työterveyslääkäri tai terveydenhoitaja) on työpaikkaselvityksen perusteella katsonut ensiapukoulutuksen ja ensiapuvalmiuteen liittyvät hankinnat tarpeellisiksi.

Pyydä tarjous ja kysy lisää:

Riikka Tähtinen, p. 044 785 6056, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.