Marjat

Oletko työpaikkasi Masterchef vai pitäisikö asentoa ojentaa tai vähän rauhoittua - tilaa hyvinvoinnin TYKY-päivä tai pikkujoulut Savonialta.
Voi hyvin pikkujouluissa tai nappaa erilainen henkilöstöpäivä hyvinvointiin!
Hinnat alkaen 48 € / hlö + ALV 24%.

Kokkaus-paketti
Hyvinvointia työyhteisölle yhdessä kokkaillen

Anise Aroma Art

Kokatkaa tarjoilut itse! Mielenkiintoinen ja innostava päivä ravitsemusterapeutin vetämänä testikeittiössämme. Viiden tunnin kokonaisuudessa teemana on tietenkin hyvinvointi ja se sisältää tietoiskun, ohjatun ruoanlaiton teeman mukaisesti, huipentuen yhteiseen herkutteluun. Teemat voi valita näistä tai suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

* Suomalaista superruokaa
* Kuitua kehoon
* Äijäruokaa
* Virkeyttä ja virtaa ruoasta
* Hyvinvoivaa joulua

Asento ja asenne
Ergonomia, liike ja rentoutus

Eikö kokkailu innosta vaan haluatte nauttia valmiista? Valitkaa päivän ohjelman teemaksi ergonomia, liike tai rentoutus. Rauhoittukaa hetki, kiinnittäkää huomio asentoon tai ottakaa kunnon spurtti näistä teemoista fysioterapeutin vetämänä

Puolukka * Toimistotyöntekijän säryt ja avut
* Fyysinen työ helpommaksi
* Rauhoitu ja rentoudu!
* Liikunnalla hyvä mieli

Lue lisää esitteestä.

Kysy lisää: Seija Taattola, 044 785 6420 tai Suvi Räisänen, 044 785 6420, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Esimerkkihinnat ovat 20 hengen ryhmälle, kysy tarkempi tarjous!

Lisäksi tarjolla:

Viininmaistajaiset
Viiniasiantuntijamme johdattaa sinut viinien muuttuvaan maailmaan. Parituntisen aikana maistelemme neljää erilaista viiniä, perehdymme viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttaviin seikkoihin sekä siihen miten viinit ja ruoat täydentävät toisiaan. Viininmaistelu voidaan toteuttaa Savonian tai yrityksesi tiloissa. Yhdessä sovitut viinit, lasit ja leivät sisältyvät hintaan.  Voimme myös yhdistää viininmaistajaisiin juustoja ja ruokia.

Hinta 38 €/hlö + alv 24% (min. 10 henkilöä)
Lisämaksusta juustonmaistelu, erilaiset ruokailut, musiikki- ja tanssiesitykset
Lisätietoja Tiina Kuosmanen, puh:044 7685 6097, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oman yrityksen MasterChef -Tyky-illallinen
Yrityksen henkilöstölle sopiva yhteinen iltapäivä ja ilta patojen sekä pannujen äärellä. Syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle jäävälle ikimuistoinen keittiöstä alkava juhla, jossa teemoitettu ruoan ja juoman yhdistäminen alkaa menuun esittelyllä ja työnjaolla. Savonian asiantuntijoiden johdolla ja opiskelijoiden avustuksella valmistetaan viiden tunnin aikana kolmen ruokalajin illallinen. Ennen illallisen nauttimista kuullaan asiantuntijoiden ruoka- ja juomaesittelyt. Osallistujat saavat mukaansa illallisen reseptit ja MasterChef - diplomin. Hinta 48 €/hlö + 24 % alv (10-20 hengen ryhmille)
Lisämaksusta sovitut illallisjuomat, musiikki- ja tanssiesitykset
Lisätietoja Tiina Kuosmanen, puh:044 7685 6097, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tyhypäivä, jossa jokainen osallistuja on tähti!
Työyhteisölle räätälöity musiikillinen tyhypäivä koostuu laulun ja soiton ohjauksesta osallistujien oman osaamisen mukaan. Harjoiteltavat kappaleet sovitaan yhdessä ja ne voidaan toiveiden mukaan myös videoida. Päivään voidaan yhdistää mm. äänenkäytön ohjausta.
Soveltuu parhaiten 5-15 hengen ryhmille yhteisöllisyyden vahvistamiseksi, ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Kesto: n. 5-8 tuntia, henkilömäärä: 5-15 hlö / sopimuksen mukaan Hinta: 1500€ + alv 24% €, hinta sisältää: Musiikin harjoittamisen, tilat, soittimet ja videoinnin
Lisätietoja ja varaukset: Terhi Mönkkönen, 044 7855 837,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.